SiS Team Sky 3 órás kerékpáros csomag
2018-10-29
SiS Széles nyakú kulacs – 600ml – Átlátszó
2018-10-29

SiS Bevezető csomag

2500 Ft

Ha nem tud kiigazodni a sporttáplálkozás világában vagy nem ismeri még a Science in Sport termékeket, akkor a SiS Bevezető csomagunkat Önnek találtuk ki, amibe a három legkedveltebb italporunk mellé egy 600ml-es kulacsot is tettünk. Próbálja ki Ön is termékeinket vagy lepje meg szeretteit vele! Ideális ajándéknak is!

A sporttáplálkozás világa meglehetősen ijesztő – sok különböző termék, márka és fajta van, amiből választani lehet. A lehető legegyszerűbb megoldás érdekében összeállítottuk a SiS Bevezető csomagot. A három legkedveltebb italporunkat, valamint egy 600 ml-es kulacsot tartalmaz a csomag az italok keveréséhez. Kiválasztottuk ezeket a termékeket, hogy segítsük a megfelelő táplálkozást az edzés előtt, alatt és után:
– A SiS GO Elektrolit italport úgy tervezték, hogy megfelelően táplálja és hidratálja a testmozgás során, Testmozgás előtt vagy közben kell elfogyasztani.
– A SiS GO Energia italpor célja, hogy fenntartsa a szervezetünk energiaszintjét a testmozgás előtt vagy közben.
– A SiS REGO Regeneráló italport a testmozgás végét követően, 30 percen belül kell elfogyasztani. Fehérjét, szénhidrátot és elektrolitokat tartalmaz, amelyek segítenek újraépíteni az izmokat és újratölteni az energiaraktárakat.

A csomagban található termékek összetevői, tápérték adatai a termékek saját oldalán találhatóak meg.

A csomag tartalma:
1 x SiS GO Energia italpor – 50g – Narancs
1 x SiS GO Elektrolit italpor – 40g – Citrom & Lime
1 x SiS REGO Regeneráló italpor – 50g – Csokoládé